top of page

Asbest analyse kosten
Voor 1994 werd asbest gebruikt in tal van toepassingen. Asbest werd jarenlang ingezet omdat het beschikt over sterke, slijtvaste en isolerende eigenschappen, en het was bovendien zeer goedkoop. In 1994 werd het toepassen van asbest verboden omdat het gevaarlijk voor de gezondheid was wanneer het bewerkt, verwerkt of in voorraad gehouden werd. Gebouwen gebouwd voor 1994 kunnen dus nog asbest bevatten. Asbest wordt nog regelmatig aangetroffen. Een Asbest Analyse Pakket kost €35. In dit pakket zit een complete test kit met daarin een handleiding voor de staalname van de toepassing. Het is hierbij de bedoeling dat u de staal zelf neemt. Tegen een meerprijs kunnen we ook een deskundige de test laten nemen. U kunt de uitkomsten van de asbest analyse spoedige in uw mailbox verwachten.
 
 
 

 
ASBEST ANALYSE

Het is algemeen bekend dat asbest een gevaarlijke stof is en ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Bij verdenking van asbesthoudende materialen bij u in huis, op het werk of andere plek adviseren we om een asbest analyse uit te voeren. Bij Flamant koopt u een Asbest Analyse Pakket en neemt u zelf een staal van het verdachte materiaal. Laat u dit liever over aan een professional? We kunnen tevens een deskundige op locatie laten komen om een staal te nemen. De stalen worden uitvoerig onderzocht in ons geaccrediteerde labo op aanwezigheid van asbest. U ontvangt de resultaten van de asbest analyse spoedig in uw mailbox.
 
 
DSC00058-1024x683.jpg

Asbest test kit

Wanneer u een asbest test kit besteld, dan ontvangt u een volledige asbest test kit voorzien van alle benodigdheden om een veilige staalmonster te nemen. Lees de handleiding aandachtig door en houd deze gedurende het hele proces bij de hand. Heeft u alle stappen doorlopen? U heeft ook een enveloppe ontvangen waarin u uw staal kunt opsturen naar ons laboratorium. Het is echter ook mogelijk om uw staal persoonlijk af te geven bij ons labo in Turnhout. In ons laboratorium gaan onze specialisten aan de slag met het analyseren en testen van de staal. U ontvangt van ons een asbestinventaris waarin we al onze bevindingen en advies beschrijven. Is uw staal asbesthoudend? Dan kunnen we u ook begeleiden bij volgende stappen. We voorzien u graag van deskundig advies en ondersteunen u bij het nemen van de juiste beslissingen.

asbest.jpg
Knipsel.JPG
bottom of page